Top Clean Ruhatisztító - Ametiszt Ruhatisztító
Tartalomhoz ugrás

Terasit AP (012-0202)

Textiltisztítási anyagok értékesítése > Információ

TERASIT AP TERMÉKISMERTETŐ


Paraffin-alapú nedves impregnálószer

Tulajdonságok:
    • anyagok légáteresztő impregnálása;
    • puha, lágy tapintás;
    • kémiai rögzítést nem igényel;
    • alkalmas sátrak, ponyvák és vastag anyagok impregnálására;
    • alkalmazható fürdetéses módszerrel, valamint szórópisztoly, ecset, szivacs vagy henger segítésével.

Alkalmazás/Javasolt adagolás:

Adagolás:
Fürdetéses módszer – szükséges mennyiség:     30 – 40 ml/kg textília

A kikésztés a Terasit AP-vel egyfürdős eljárással történik.
Impregnálás előtt a mosott textíliáról gondos öblítéssel el kell távolítani a mosószerek és lúgok minden maradékát, hogy az a vízlepergető hatást ne gyengítse.

Célszerű körülbelül 1 ml/l (0,13 fl/ oz/gal) 60%-os ecetsavat adni az utolsó öblítő-fürdőhőz, hogy biztosítani lehessen azt, hogy a textília ne tartalmazzon lúgmaradékot.

A Terasit AP-t 3 – 5-szörös mennyiségű vízzel kell hígítani 30 – 50 ºC (86 – 122 ºF) hőmérsékleten, folytonosan keverve.
Ezt az összekevert folyadékot bele kell keverni a kezelőfolyadékba. A kezelőfürdőt, ecetsav vagy hangyasav hozzáadásával úgy kell összeállítani, hogy enyhén savas, 4-es – 5-ös pH értékű legyen.

Az oldat hőmérsékletét, nehezen nedvesíthető anyagok esetében 50 ºC-ra (122 ºF-ra) lehet emelni; a normál hőmérséklet 20 – 40 ºC (68 – 104 ºF). A textíliát körülbelül 20 – 30 percig kell az impregnáló-folyadékban kezelni (többször megfordítva).

A gépből való eltávolítás után a textíliát hagyni kell kicsöpögni, majd rövid ideig tartó centrifugálás után szárítsuk és vasaljuk a szokásos módon (a vasaló hőmérsékletét körülbelül 150 ºC-ra / 302 ºF-ra kell beállítani). Nagy kiterjedésű tételeket (sátrakat és ponyvákat) 40 – 60 ml/l (5,1 – 7,6 fl oz/gal) Terasit AP oldat, szórópisztollyal, ecsettel, szivaccsal vagy hengerrel történő felhordásával lehet impregnálni.

Tartalom: Cirkóniumsó, paraffin, oldószer közvetítő, vázanyag

Tárolás: A terméket fagytól védett helyen kell tárolni. Az eredeti légmentes csomagolásban legalább 24 hónapig tárolható.


Cégünk kizárólagos képviseli a világvezető német  BÜFA céget és értékesíti termékeit a magyar piacon, textiltisztítók és kelmefeldolgozók részére magyarországi kizárólagossági joggal. Továbbá lehetőség van tisztítási segédanyagok, mint pld. drótvállfák, nadrágcsíkok, stb. rendelésére is.

Mosodai tisztítószerek

Kapcsolattartók


Technikai Manager
Saskőy Attila Supervisor
Telefon: +36-30-9322-001
Email: s.attila@topemail.hu

Székhely (adminisztráció)


TOP CLEAN Hungária Kft.
1112 Budapest, Ütköző sor 6.
Telefon: +36-1-227-5648
E-mail: info@topclean.hu
Fax: +36-1-227-5851
Vissza a tartalomhoz