Tartalomhoz ugrás

Neutracid (011-0207)

Textiltisztítási anyagok értékesítése > Információ

Neutracid Termékismertető


Savlekötő, oldószerkezelő granulátum vegytisztító gépekben
    • leköti a szakadást okozó termékeket, (mint pl. sósav) és megelőzi a vegytisztító berendezések korrózióját, leköti a szabad zsírsavakat és ezzel megelőzi  az oldószer és a textíliák kellemetlen szagát, megszünteti a forralási gondokat és zavartalan üzemelést tesz lehetővé.

Tulajdonságai:
A Neutracid fehér granulátum, szakadást előidéző termékeket közvetlenül a desztilláló edényben lekötő anyag. Így nem csak a korróziót, de a kellemetlen szagok keletkezését is hatékonyan meggátolja, amikor reagál a savas anyaggal. A Neutracid mindig új, aktív felületet hoz létre, ami az állandó, stabil hatékonyságát jelenti. Mind e mellett a Neutracid a granulált szerkezetével megszünteti a kezelhetetlen forralási gondokat.

Ajánlott adagolás:
A túl sok desztillációs maradvány túlhevül a desztilláló lombikban (acél) és részben az oldószer, részben a szennyeződés lebomlása lehetséges. Ezért amikor szűrőbetétet használunk, akkor legalább 15 – 20 töltet után ki kell tisztítani a desztilláló lombikot. A tisztítás után a gép méretének  megfelelő mennyiségű Neutracidot tegyünk be, a mellékelt mérőedény segítségével (200 ml) a desztilláló lombikba.

Műszaki adatok: Halomsúly 1,0 kg/l

Tárolás: Száraz helyen tároljuk, jól záródó tartályokban
Mosodai tisztítószerek
Vissza a tartalomhoz