Top Clean Ruhatisztító - Ametiszt Ruhatisztító
Tartalomhoz ugrás

Devantol Soft (011-0013)

Textiltisztítási anyagok értékesítése > Információ
Mosodai tisztítószerek

Devantol Soft TERMÉKISMERTETŐ


Tulajdonságok:
A Devantol Soft sárgás folyadék, amely az összes oldószerrel alkalmazható. A gondosan válogatott tenzidek és alkotórészek miatt különösen alkalmas ruhaneműk tisztítására. A hígítatlanul alkalmazott Devantol Soft fogékony a színezékekre és az összes textilnyomatra. Ugyanakkor a Devantol Soft hatásosan eltávolítja a pigment szennyeződéseket és megelőzi a helyenkénti szürkülést.

Ajánlott adagolás:
Selyemből, acetátból és viszkózból készült érzékeny ruhaneműnél végezzünk először próbakezelést a teljes kezelés megkezdése előtt. Keféljük, vagy szórjuk a hígítatlan Devantol Softot az érzékeny textilek felületét, erősebb mechanikai nyomás nélkül. Tegyük a kezelt ruhaneműt a vegytisztító gépbe, a Devantol Soft kb. 10-15 perces hatása után. Ha vízzel hígítjuk a Devantol Softot, akkor az emulziót alkot, amely néhány órán keresztül stabil és alkalmas a helyenként szennyezett ruhanemű tisztítására. Mivel a selyemre, acetátra és viszkózra felvitt színezékek nem túl gyorsan nedvesednek, a Devantol Soft vizes hígítása komoly veszélyt jelent a ruhanemű színeinek fakulására a fenti rostoknál.

További információk: Textilkezelő rendszerek

Műszaki adatok:
Sűrűség (20 °C-on): 0,880
pH érték: 7,0 – 7,5
Ionképzés: anionos

Tartalom:
Anionos, nem-ionos tenzidek, oldószer mediátor és oldószerek.

Tárolás:
A Devantol Soft nem fagyérzékeny, de ha hosszabb ideig tároljuk 10 °C alatt, viszkózussá válik, azonban ez nem jelenti a termék minőségének romlását. Jólzáródó edényben tároljuk.Cégünk kizárólagos képviseli a világvezető német  BÜFA céget és értékesíti termékeit a magyar piacon, textiltisztítók és kelmefeldolgozók részére magyarországi kizárólagossági joggal. Továbbá lehetőség van tisztítási segédanyagok, mint pld. drótvállfák, nadrágcsíkok, stb. rendelésére is.

Kapcsolattartók


Technikai Manager
Saskőy Attila Supervisor
Telefon: +36-30-9322-001
Email: s.attila@topemail.hu

Székhely (adminisztráció)


TOP CLEAN Hungária Kft.
1112 Budapest, Ütköző sor 6.
Telefon: +36-1-227-5648
E-mail: info@topclean.hu
Fax: +36-1-227-5851
Vissza a tartalomhoz