Top Clean Ruhatisztító - Ametiszt Ruhatisztító
Tartalomhoz ugrás

Detaprofi széria

Textiltisztítási anyagok értékesítése

Detaprofi széria TERMÉKISMERTETŐ


Általános folttisztító széria a professzionális tisztításhoz

Tulajdonságok:
BLODEX (013-0053)
PH-érték  8,5-9,5
legfőbb felhasználási területek vér- és tojásfehérjefoltok (ételfoltok)

TANEX
PH-érték  2,0-2,5
legfőbb felhasználási területek csersavas foltok (kávé, gyümölcs)

LACEX
PH-érték  7,0-8,0
legfőbb felhasználási területek  festék-, zsír- és viaszfoltok

MEDEX
PH-érték 11,0-11,6
legfőbb felhasználási területek gyógyszer- és kenőcsfoltok, gombok nyomai

FEREX
PH-érték 3,6-4,5
legfőbb felhasználási területek rozsda- és fémfoltok

Felhasználás, javasolt adagolás:
A DETAPROFI SZÉRIA különleges folttisztítóit használhatjuk elő- és utókezelő szerekként perklór-etilén oldószerrel és vízzel. Szénhidrogén oldószerekkel (HC oldószerek) a DETAPROFI SZÉRIA folttisztítói csak utókezelő szerként használhatóak rossz öblítési tulajdonságaik, és csökkent gyulladási hőmérsékletük veszélye miatt.
Mielőtt ezeket a szereket érzékeny ruhákon, vagy gyengén színtartó textileken alkalmazzuk, próbáljuk ki a varrás mentén vagy a szegélyen!

Előkezelés (perklór-etilén, víz):
A DETAPROFI SZÉRIA folttisztítóit öblítsük vízzel, a nedves területet pedig vonjuk be detasáló szerrel. Ha érzékeny ruhaneműt kezelünk (pl.: gyapjú) a nedves területet szárítsuk meg.
Természetesen nem szükséges a kezelt területeket benedvesíteni, ha a textilt, melyet a DETAPROFI SZÉRIA folttisztítóival előkezeltünk, nedvesen tisztítottuk és később kimostuk.
Az előkezelt anyagokat legfeljebb húsz percen belül tisztítsuk, mossuk!

Utókezelés (perklór-etilén, víz, HC oldószerek):
A DETAPROFI SZÉRIA folttisztítói 30 másodperc alatt kifejtik hatásukat a folton. A hatást segítsük elő mechanikus módon, például spatulával, kefével és gőzzel! A DETAPROFI SZÉRIA összes folttisztítója nyom nélkül kiöblíthető.

Megjegyzések:
A különleges folttisztítókat óvatosan adagoljuk! Az új adagolófej segítségével a terméket cseppenként adagolhatjuk. Mielőtt a fejet egy másik szerrel használnánk, öblítsük ki alaposan és szárítsuk meg!

Ha olyan foltokat kezelünk, melyek vízben terjedhetnek, a különleges folttisztítók hatásfokát úgy növelhetjük, hogy a tisztítandó területre vizet spriccelünk.
Lakk és olajfesték okozta szennyeződések tisztítása során adódó problémák:
Az említett csoportba tartozó foltok problémát okoznak az oldószer nélküli lakkok által, mivel teljesen oldhatatlanok ilyen körülmények közt. Csak úgy távolíthatjuk el azokat, ha rágógumi spray-vel jegeljük, és aztán keféljük.

Nedves- és utókezelés:
Ha a DETAPROFI SZÉRIA folttisztítóit nedves- és utókezelésre használjuk, hagyjuk a szert harminc másodperig hatni és a jobb hatás érdekében használjunk spatulát, folttisztító kefét, gőzt. A kezelt területet öblítsük vízzel, alkalmazzunk vákuumos szárítást!

Technikai adatok:
Tartalmaz: anionos, nem-ionos elemek, oldószerek, és illatszerek
Tárolás: A termékeket óvjuk a fagyástól a tárolás során, bár a besűrűsödött termék felolvasztva újra használható, minőségvesztés nélkül. Tartsuk a tartályokat szorosan lezárva!
Száraz-, illetve nedvestisztításban használt bőr- és textiltisztító szereink fel nem bontott, eredeti csomagolásukban legalább 2 évig elállnak.Cégünk kizárólagos képviseli a világvezető német  BÜFA céget és értékesíti termékeit a magyar piacon, textiltisztítók és kelmefeldolgozók részére magyarországi kizárólagossági joggal. Továbbá lehetőség van tisztítási segédanyagok, mint pld. drótvállfák, nadrágcsíkok, stb. rendelésére is.

Mosodai tisztítószerek

Ügyvezető igazgató


Karl Zoltán
Telefon: +36-30-932-2001
Email: karl.zoltan@topservice.hu

Székhely (adminisztráció)


TOP SERVICE Hungária Kft.
1112 Budapest, Ütköző sor 6.
E-mail: info@topservice.hu

Lakosági ajánlatok


Top Service Hungária Kft ©
Adatvédelmi tájékoztató 2018
Vissza a tartalomhoz